Forum forum technologów żywności SGGW Strona Główna forum technologów żywności SGGW
Forum tematyczne przeznaczone dla osób zainteresowanych technologią żywności
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

poprawka z technologii specjalizacyjnej pierwszy rok MSU

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum technologów żywności SGGW Strona Główna -> technologia mięsa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
grabarz
Administrator



Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 25
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 12:40, 13 Wrz 2007    Temat postu: poprawka z technologii specjalizacyjnej pierwszy rok MSU

Szanowni studenci, którzy muszą pisać egzamin z technologii mięsa!
Chciałbym zakomunikować, abyście zaczęli już się uczyć na egzamin specjalizacyjny, ponieważ jest możliwość, że odbędzie się on 25 września.

Na 100% procent będzie wiadomo, czy odbędzie się on 25 września, dopiero w poniedziałek 17 września po zebraniu pracowników katedry technologii mięsa.

Tak późne ustalenie terminu egzaminu spowodowane jest tym, że niemożliwa była wcześniej konsultacja kierownika katedry, tzn dr hab. Słowińskiego prof. SGGW, "tete a tete" ze wszystkimi osobami prowadzącymi wykłady z technologii specjalizacyjnej.

PS. Informacja odnośnie tego czy ten egzamin będzie na sto procent 25 września, zamieszczę 17 września w godzinach popołudniowych na tej skrzynce oraz na forum technologów mięsa pod adresem www.peeres.fora.pl
Pozdrawiam!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
grabarz
Administrator



Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 25
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 15:02, 17 Wrz 2007    Temat postu:

Uwaga!!!
Egzamin poprawkowy z technologii mięsa 1MSU będzie 25 września o godz 10:00.
Forma egzaminu: opisówka


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum technologów żywności SGGW Strona Główna -> technologia mięsa Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin