Forum forum technologów żywności SGGW Strona Główna forum technologów żywności SGGW
Forum tematyczne przeznaczone dla osób zainteresowanych technologią żywności
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Podstawy eksploatacji maszyn i urządzeń

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum technologów żywności SGGW Strona Główna -> fakultety
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ola K.




Dołączył: 01 Paź 2007
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mińsk Mazowiecki

PostWysłany: Pon 19:03, 01 Paź 2007    Temat postu: Podstawy eksploatacji maszyn i urządzeń

UWAGA Exclamation
Jeśli są osoby chętne do wypisania sie z "Podstaw eksploatacji maszyn i urządzeń", to niech się zgłoszą do mnie (na grono czy na tym forum) lub do Ani Kapusty czy Oli Sułek, najlepiej jutro na wykładzie z org dystrybucji.
Jeśli uzbiera się powyżej 15 (z 41 osób zapisanych), wtedy fakultet najprawdopodobniej będzie zlikwidowany, co byłoby na rękę prowadzącemu.
Tak przekazala mi Pani dr H. Kowalska (z katedry inzynierii), obecnie Ona zajmuje sie fakultetami. Prosila o szybką odpowiedź, bo wrazie czego będzie trzeba dać jej znać o likwidacji fakultetu i przepisywać się samemu u prowadzących sie na jakiś inny.

Od siebie mogę dodać że jeśli wykład będzie, to nie na auli a w sali, i skończy się w styczniu, kiedy będziemy zajęci pracą inżynierską


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ola K.




Dołączył: 01 Paź 2007
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mińsk Mazowiecki

PostWysłany: Śro 14:17, 03 Paź 2007    Temat postu:

UWAGA Exclamation

Ponieważ zgłosiło się ponad 20 osób chętnych do przepisania z fakultetu "Podstawy eksploatacji maszyn i urządzeń".

Fakultet ten NIE BĘDZIE REALIZOWANY.

Wszystkie zapisane osoby muszą przepisać się na inne fakultety u PROWADZĄCYCH i dać znać STAROŚCIE na jaki. Ponieważ go ani jej nie będzie w tym tyg zgłaszajcie się do mnie na priva lub na wykładach.

(Z WYJĄTKIEM PODSTAW RACHUNKOWOŚCI - osób jest na styk, chyba, że na zasadzie wymiany z kimś)

Proszę o przekazanie informacji.

Podstawy eksploatacji maszyn i urządzeń przem. spoż. (fakultet):
1. Ankiewicz Łukasz
2. Bałdyga Paweł
3. Bryła Marcin
4. Budnik Marta
5. Cenkier Jan
6. Chojnowska Małgorzata
7. Czerwiński Grzegorz
8. Decyk Agnieszka
9. Fronckiewicz Ewelina
10. Gała Ewa
11. Hai Anh Bui
12. Janiak Grzegorz
13. Janiszewski Paweł
14. Kapusta Anna
15. Kolasińska Agata
16. Kosecki Artur
17. Kozik Blanka
18. Krogulec Aleksandra
19. Kwiecień Katarzyna
20. Le Thi Thu Hang
21. Malczewska Anna
22. Marcinek Maciej
23. Marzęcka Iwona
24. Michaluk Monika
25. Olkowski Michał
26. Pałdyna Joanna
27. Pałyga Joanna Maria
28. Phan Van Son
29. Piórkowski Adam
30. Polkowski Michał
31. Praga Wojciech
32. Sadoski Michał
33. Sękul Janusz
34. Siemiątkowska Monika
35. Skóra Mateusz
36. Skrzypczuk Krzysztof
37. Stępniak Agata
38. Sułek Aleksandra
39. Szkup Martyna
40. Wojniłowicz Jadwiga
41. Miedziński Andrzej


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum technologów żywności SGGW Strona Główna -> fakultety Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin